Liberty printairmaxzijn
Image default
Eten en drinken

Bij deze specialist kunt u de beste tapas kopen

Wanneer u nog een origineel idee zoekt voor uw verjaardag, een borrel of gewoonweg een gezellige avond met vrienden is het een optie om een tapasavond te organiseren. Door middel van het serveren van allerlei kleine, culinaire hapjes kunt u uw gasten verrassen. Combineer dit met lekkere wijnen en bieren en uw avond is compleet. Het zelf maken van deze hapjes kan veel tijd in beslag nemen. Daarom is het aan te raden om de tapas te kopen bij een gespecialiseerde winkel. Smits Specialiteiten in Rhenen, nabij Veenendaal, is zo’n winkel die diverse lekkernijen verkoopt. Doordat zij zich alleen focussen op exclusieve delicatessen uit zowel binnen- als buitenland kunnen zij de beste kwaliteit garanderen. Dat neemt niet weg dat ze een erg uitgebreid aanbod hebben waar voor iedereen wel iets lekkers tussen zit.

De specialiteiten worden met zorg geselecteerd

Bij Smits Specialiteiten heeft u de keuze uit diverse soorten tapas die u in de winkel en online kunt kopen. Kies bijvoorbeeld voor gevulde of gemarineerde olijven, gamba’s, peppadews en gegrilde paddenstoelen. Daarnaast vallen diverse soorten kazen ook altijd in de smaak. Ze hebben zowel Hollandse als buitenlandse kazen. De buitenlandse kazen worden ingekocht uit onder andere Frankrijk en Zwitserland. De aanbieders worden met de grootste zorg geselecteerd en dat merkt u aan de kwaliteit. Bij deze winkel zorgen ze ervoor dat u kennismaakt met exclusieve kazen met bijzondere smaken. Hier vertellen ze u graag alles over. Combineer de kazen eens met een lekkere wijn. Ook deze worden vanuit allerlei landen geïmporteerd en met zorg uitgekozen. U heeft de keuze uit wel 80 verschillende wijnen.

Kies uit het ruime assortiment

De tapas die u in deze winkel kunt kopen, is van de beste kwaliteit en kunt u ook nog eens combineren met allerlei andere specialiteiten. Denk daarbij aan vleeswaren, noten en zuidvruchten, salades en broodspecialiteiten. Sluit de avond af met een lekkere kop koffie of thee in combinatie met een van de zoete delicatessen die u ook in deze winkel vindt. Heeft u nog vragen over de verschillende producten? Neem dan contact op met Smits Specialiteiten of ga langs in hun winkel in Rhenen, in de buurt van Veenendaal.

https://smitsspecialiteiten.nl