Liberty printairmaxzijn
Image default
Eten en drinken

Maak kennis met dit Restaurant in Oostvoorne

Houdt u van heerlijk eten en drinken en bent u op zoek naar een geschikt restaurant in Oostvoorne of nabije omgeving? Zoekt u dan niet verder! Bistro de Landbouw is hiervoor de perfecte locatie. Dit restaurant staat bekend om zijn uitgebreide menukaart, waar voor ieder wat wils op te vinden is. De uitgebreide à la carte menukaart bestaat uit smakelijke bistro gerechten. Ieder weekend kunt u hier terecht voor een heerlijk 4-gangen weekendmenu. Op de doordeweekse dagen vindt u hier een 3-gangenmenu, genaamd “’t Door-De-Weekertje”. Laat u verrassen door alle mogelijkheden van dit restaurant in Oostvoorne.

Meer dan alleen een leuke eetgelegenheid

Bistro de Landbouw is de perfecte plek om lekker een hapje te gaan eten, maar het is ook meer dan alleen dat. Dit restaurant in Oostvoorne functioneert namelijk ook als een hippe strandtent. De bistro is traditioneel en knus ingericht, waardoor u er in een gemoedelijke en gezellige sfeer kunt dineren. Kom ook langs met vrienden, familie of collega’s en geniet van de heerlijke, ongedwongen sfeer van deze plek. Ga heerlijk relaxt het weekend in en geniet van de gerechten die u hier kunt bestellen, of kom lekker borrelen op de dinsdag- of donderdagavond.

Kom ook genieten bij deze sfeervolle plek

Voor een gemoedelijke strandtent en restaurant in Oostvoorne in één, bent u dus zeker goed bij Bistro de Landbouw. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden van deze plek? Heeft u allergieën of dieetwensen en wilt u deze alvast doorgeven aan het personeel? Neem dan gerust contact op met de deskundige medewerkers van dit restaurant. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die hun strandtent in Oostvoorne u biedt. Wilt u gelijk een reservering plaatsen? Dat is ten zeerste aan te raden. Met name in het hoogseizoen is dit restaurant een zeer populaire plek om heerlijk te vertoeven.