Liberty printairmaxzijn
Image default
Sport

Op zoek naar een goede en gezonde aanvulling op je voeding? Kies voor een maaltijdvervangende shake

Het samenstellen van een goede en gezonde voeding is niet voor iedereen even makkelijk. Aan de ene kant wil je de juiste hoeveelheid koolhydraten en eiwitten binnenkrijgen met een gezonde maaltijd. Aan de ander kant wil wel een maaltijd waar je van kan genieten, zonder te veel verzadigde vetten en kunstmatige stoffen binnen te krijgen. Ben jij ook op zoek naar een goede en gezonde aanvulling op je voeding? Lees dan hier waarom je moet kiezen voor een maaltijdvervangende shake.

De naam zegt het al

Een maaltijdvervangende shake bevat alle benodigde voedingsstoffen, die je dagelijks nodig hebt en dient dus uitstekend als een maaltijdvervanger. De shakes zijn net zo vullende als een gewone maaltijd. Hierdoor ben je ben je minder snel geneigd om na je maaltijd iets ongezonds zoals een chocoladereep, te pakken om te eten. Hiermee blijf je dus gemakkelijker weg van ongezonde hapjes en behoud je je gezonde voeding.

Alleen maar de juiste voedingsstoffen

Voor het behouden van een goede en gezonde voeding is een maaltijdvervangende shake een prima oplossing. Dit komt doordat de maaltijdvervangende shakes vol zitten met eiwitten, vitamines, koolhydraten en andere nuttige voedingsstoffen. Daarnaast bevatten deze shakes in plaats van verzadigde vetten, onverzadigde vetten die een stuk gezonder zijn voor je lichaam.

Zeg gedag tegen kunstmatige stoffen

Door te kiezen voor een maaltijdvervangende shake, vermijd je stoffen die slecht zijn voor je gezondheid. De shakes bevatten namelijk geen kunstmatige toegevoegde kleur-, geur- en zoetstoffen. Ondanks dat er geen suikers worden toegevoegd, zorgen de natuurlijke producten in de maaltijdvervangende shakes toch voor een heerlijke smaak.

Een extraatje

Daarnaast is het voorbereiden van een maaltijdvervangende shake zo gedaan. Het enige wat je hoeft te doen is water, yoghurt of melk toe te voegen aan de shakepoeder en je maaltijd staat voor je klaar. Zeg maar gedag tegen lange uren in de keuken staan, want maaltijdvervangende shake maak je gemakkelijk in een handomdraai klaar.