Liberty printairmaxzijn
Image default
Eten en drinken

Met het hele gezin genieten in een kindvriendelijk restaurant met binnenspeeltuin

Wilt u eens heerlijk uit eten met het hele gezin? Dan is een kindvriendelijk restaurant met binnenspeeltuin ideaal. Kinderen kunnen immers wat ongeduldig worden terwijl ze op het eten wachten. Dan is het fijn als er vermaak aanwezig is. Natuurlijk hebben de meeste kindvriendelijke restaurants een kleurplaat en kunt u zelf speelgoed meenemen, maar een binnenspeeltuin is veel leuker. Hierin kan uw kind zich even flink uitleven voordat hij of zij met de rest van het gezin van een heerlijke maaltijd geniet. Bovendien heeft u zo de mogelijkheid om onverstoord bij te praten met de volwassenen in het gezelschap, terwijl de kinderen zich heerlijk uitleven.

Een uitgebreide menukaart voor volwassenen en een speciaal kindermenu voor de kleintjes

Zoekt u een kindvriendelijk restaurant met binnenspeeltuin in Katwijk Aan Zee? Ga dan eens uit eten bij Pannenkoekenrestaurant De Beslagkom. Bij dit gezellige restaurant bestelt u de lekkerste pannenkoeken, broodjes, salades en grillgerechten. Ook aan de kleintjes is gedacht. Naast de binnenspeeltuin is er namelijk ook een speciale kinderkaart. Zo kunnen de kinderen bijvoorbeeld zelf een pannenkoek versieren of friet met een lekkere snack bestellen. Bij zo’n kindermenu ontvangen ze goudstukken die ze in kunnen ruilen voor een mooi cadeau. Bij dit restaurant wordt dus goed aan de kinderen gedacht.

 

Geniet van heerlijke koffie met vers gebak

Ook wanneer u even de deur uit wilt voor een lekkere kop koffie met gebak en hiervoor een kindvriendelijk restaurant met binnenspeeltuin zoekt, gaat u het best naar Pannenkoekenrestaurant De Beslagkom in Katwijk Aan Zee. Ze hebben namelijk ook diverse gebaksvitrines met vers gebakken lekkernijen. Dit aanbod wisselt steeds, waardoor u telkens iets nieuws kunt proberen. Zo is er heerlijke appeltaart, maar zijn er ook diverse andere gebakssoorten die u kunt bestellen. Of wat dacht u van een lekkere wafel?

Reserveer een tafel

Wilt u ook met het hele gezin genieten van een heerlijke maaltijd of er eens gezellig op uit gaan voor koffie met gebak? Reserveer dan een tafel bij Pannenkoekenrestaurant De Beslagkom. Dit doet u eenvoudig via het online formulier op de website of door contact op te nemen.

https://www.debeslagkom.nl/