Liberty printairmaxzijn
Image default
Eten en drinken

Tonijn in blik waarbij de voedingswaarde en smaak volledig gehandhaafd blijft

Om een gezond voedingspatroon na te leven, is het aan te raden om regelmatig vis te eten. Vis is namelijk hartstikke gezond! Het zit bomvol omega 3 vetzuren en mineralen, zoals vitamines en calcium. Over het algemeen wordt het dan ook aangeraden om minimaal twee keer per week een smaakvol visje op tafel te zetten. De omega 3 die erin zit werkt als uitstekende verbetering op uw weerstand en daarnaast verkleint het risico’s op hart- en vaatziekten aanzienlijk. Heeft u geen visboer in de buurt? Geen probleem. Met de vis uit blik van Deepblue bent u verzekerd van een visje dat nog vol smaak zit en waar de voedingswaarde nog in zin tact blijft. Maak bijvoorbeeld met hun tonijn in blik de lekkerste gerechten.

Verschillende maaltijden bereiden met tonijn in blik

Met de tonijn van Deepblue kunt u werkelijk alle kanten op. De tonijn van Deepblue zit binnen 16 uur na het vangen in blik, waardoor de smaak volledig gehandhaafd blijft. En dat proeft u! Maak een heerlijke risotto met groente en voeg daar de tonijn in blik aan toe voor een smaakvolle twist. Maar ook in de middag is het aan te raden om uw broodje te beleggen met tonijn, roomkaas en eventueel wat tomaatjes. Of bereid een frisse salade met ijsbergsla, komkommer, kappertjes, ui en de tonijn. Top het af met een eetlepel extra vierge olijfolie en u kunt er weer tegenaan!

Tonijn in blik dat verantwoord geproduceerd is

Bij Deepblue willen ze er zeker van zijn dat de tonijn op een verantwoorde manier geproduceerd is. Daarom helpen zij illegale visserijen tegengaan. Daarnaast zorgen ze ook dat de vissers en fabrieksarbeiders in goede werkomstandigheden de vis kunnen verwerken. De wilde tonijn wordt gevangen in de Atlantische Oceaan en de Indische Oceaan, waarbij hun vissers er alles aan doen om de duurzaamheid en de natuur goed in de gaten te houden. Bestel de tonijn eenvoudig online of neem contact met hen op!

https://deepblue.nu/