Liberty printairmaxzijn
Image default
Eten en drinken

Echt goede catering in Rotterdam

Bij een feest of evenement hoort lekker eten en drinken. Het maakt hierbij niet uit of het gaat om een zakelijk element of privéfeest; zonder goed eten wordt het geen succes. Eten geeft mensen immers energie om goed te presteren of lol te maken. Organiseert u binnenkort een evenement of feest in Rotterdam en wilt u hier goede catering of een smakelijke lunch voor bestellen? Schakel dan Brood Express in. Dit bedrijf uit Rotterdam verzorgt graag uw catering. Kies uit diverse broodjes en vul het buffet eventueel aan met fruit en vers sap. Zo doet iedereen zeker genoeg energie op om er een succesvol evenement of geweldig feest van te maken.

Een veelzijdig assortiment om uit te kiezen

Bij Brood Express uit Rotterdam kunt u catering, maar ook een heerlijk lunch bestellen. Bijvoorbeeld voor op het werk, maar ook voor thuis. Zowel bij catering als lunch kunt u kiezen uit verschillende soorten broodjes. Gaat u voor een verse roomboter croissant of een lekker saucijzenbroodje? Of heeft u liever een broodje met een van de volgende soorten beleg:

  • Ham-kaas
  • Room paté
  • Eiersalade
  • Gebraden kipfilet
  • Boeren achterham
  • Bieslook roomkaas

Ook de basis voor uw locatie kan geregeld worden

Naast catering kan Brood Express uit Rotterdam meer benodigdheden voor uw evenement of feest regelen. Heeft u bijvoorbeeld een tent, een terras of meubilair nodig? Dan regelt deze veelzijdige cateraar dit graag voor u. Zo heeft u snel alles bij de hand voor een geslaagd feest of evenement. Dat is pas service!

Plaats uw bestelling en laat het u smaken!

Wilt u een lunch of catering bestellen bij dit bedrijf in Rotterdam? Neem dan telefonisch contact op met de medewerkers en geef uw wensen door. Dan gaan zij meteen voor u aan de slag en zorgen ze ervoor dat alles op tijd op uw locatie bezorgd wordt. Bel dus snel en alvast smakelijk eten!