Liberty printairmaxzijn
Image default
Eten en drinken

Een burger restaurant met een prachtig menu

Bent u ook op zoek naar een restaurant waar u een echte authentieke burger kan bestellen? Breng dan zeker eens een bezoek aan Antonio’s Eethuys! De koks van dit restaurant verstaan het vak van het maken van de beste burgers – en hoe! Zodra u binnenstapt in dit restaurant in Spakenburg begint u gelijk al te watertanden. U ziet direct in hun menukaart de vele uiteenlopende burgerrecepten waaruit u kunt kiezen. Deze veelzijdigheid maakt Antonio’s Eethuys voor iedere eter de beste plek. Ook is dit restaurant gezellig en intiem ingericht, waardoor u altijd in een sfeervolle omgeving kunt tafelen. Heerlijk toch?

Vele hamburgers om uit te kiezen

Bij Antonio’s Eethuys kunt u kiezen uit meer dan tien verschillende hamburgers! Al deze burgers zijn natuurlijk allemaal op hun eigen manier verrukkelijk. Deze zijn allemaal even lekker; welke gaat u proberen? Waar uw keuze ook naar uitgaat, u zult ongetwijfeld volop gaan smullen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een klassieke burger met verse ingrediënten? Of wilt u toch liever een bijzondere burger met onverwachte smaken proberen? In dit prachtige burger restaurant is het allemaal mogelijk. Met een menu vol uiteenlopende keuzes en een intieme sfeer is dit restaurant een van de beste plekken voor een burger in Spakenburg en omstreken!

Ga lekker wandelen voor of na uw bezoek

Niets wekt de trek beter op dan een heerlijke wandeling. Het prachtige vissersdorp Spakenburg heeft voldoende gelegenheid om een mooie looproute af te leggen, of gewoon ontspannen rond te struinen met familie of vrienden. U bent na afloop van harte welkom bij Antonio’s Eethuys om te genieten van de allerbeste beste burgers in de wijde omgeving. Vanzelfsprekend worden de burgers met de hand vers gemaakt, en gebakken in een houtskooloven. Of u nu fan bent van de klassieke burger of liever een unieke smaakervaring met truffel en Parmezaanse kaas probeert, u zult zonder twijfel gaan genieten!

http://www.antonios-spakenburg.nl/