Liberty printairmaxzijn
Image default
Bedrijven

Een ruimte leuker maken met de koelkastmagneetjes

Je bent misschien wel op zoek naar leuke koelkastmagneetjes, maar waar kan je die vinden? Op deze website vind je het meest diverse assortiment van de koelkastmagneetjes en heb je keuze uit zeer  vrolijke en kleurrijke soorten, maar kan je ook kiezen voor de wat minder opvallende koelkastmagneetjes. Het ligt volledig aan de manier waarop jij je koelkast wil aankleden. Het figuurtje van de koelkastmagneetjes is altijd gemaakt van hout of van kunststof. Aan de achterkant van de koelkastmagneetjes zit dan een magneet die onwijs sterk is. Meestal koop je een magneet voor op de koelkast bijvoorbeeld op vakantie, maar helaas laten die al snel weer los. Je hoeft er maar langs te lopen of de magneet ligt alweer op de grond.

 

Vrolijke kleuren

Met deze koelkastmagneetjes is dat niet het geval, want de stevige magneet aan de achterkant zorgt ervoor dat deze altijd stevig vast blijft plakken. En je kunt er zelfs blaadjes mee bevestigen op de koelkast. Ben je bijvoorbeeld van de lijstje en vergeet je vaak wat je aan het doen was of wat je nog moet doen, kan je bijvoorbeeld je to do’s op de koelkast plakken met een van de koelkastmagneetjes. Zo vergeet je nooit meer die belangrijke afspraak of dat een ingrediënt voor het avondeten, maar heb je deze taken altijd bij de hand en het maakt je koelkast ook nog eens een stuk minder saai.

 

Magneetborden en verf

Niet alleen kunnen de koelkastmagneetjes bevestigd worden op een koelkast, maar ook op andere magnetische velden kan er makkelijk een magneet worden bevestigd. Denk bijvoorbeeld aan een magneetbord of magneetverf dat je op de muur hebt aangebracht. Je kunt met de koelkastmagneetjes een ruimte minder saai maken en deze wat meer kleur geven, of je gebruikt het uit praktische overwegingen. Ook als cadeau is het erg leuk!