Liberty printairmaxzijn
Image default
Bedrijven

De self storage in Best bestellen voor een aantal maanden

Je kunt  bij de fijne self storage in Best maximaal 6 boxen tegelijk bestellen. De boxen zijn per stuk 69 euro in de maand, maar wanneer je er meer besteld wordt de oprijs alsmaar voordeliger. De maat van iedere box is 7,5 m3. Er wordt bij het afnemen van 6 boxen wel eerst even contact met je opgenomen. Deze moeten namelijk 2 aparte ritten bij je worden afgeleverd. Wanneer je de self storage in Best hebt aangeschaft kun je binnen 3 maanden wel de box retour doen, dat kan gemakkelijk via  het retour formulier op de website, maar je betaalt wel altijd voor de eerste 3 maanden. Het is dan ook aan te raden hier gebruik van te maken. Je weet wel dat er een mogelijkheid is om hier eerder een einde aan te maken en deze te laten ophalen door de service van de self storage in Best.

 

Waar moet je op letten?

Je moet goed opletten wat je gaat opslaan in de self storage in Best. Met hout en dozen kan je de self storage in Best vullen, maar dat weegt vaak veel. Vooral wanneer je bijvoorbeeld dozen gaat laden met boeken. Het is slim om het gewicht altijd goed te verdelen in de self storage in Best. Dit voorkomt dat wanneer deze wordt opgehaald de ene kant een stuk zwaarder is dan de andere kant en er ongelukken kunnen gebeuren. Dit wordt ook altijd nog even gecheckt door de medewerkers, zodat dit altijd op een veilige manier gebeurt. Het maximale gewicht dat je in een self storage in Best mag laden is 1000 kilo. Wanneer de box te zwaar is kan deze niet worden vervoerd.

 

Retour sturen

Wanneer je de self storage in Best weer kwijt wil, dan vul je zoals eerder aangegeven het formulier in op de website. Binnen 5 dagen wordt deze dan bij je opgehaald. Heb je er haast bij dan geef je dit ook aan in het formulier en wordt er gekeken naar wat er voor je gedaan kan worden. Er wordt telefonisch contact met je opgenomen om een afspraak te maken voor het ophalen van de self storage in Best.