Liberty printairmaxzijn
Image default
Eten en drinken

Geniet van heerlijk eten bij dit restaurant aan de Korte Putstraat in Den Bosch

Een dagje ’s-Hertogenbosch is een geweldig uitje voor iedereen. Of je nu gaat shoppen met vriendinnen, gaat stappen met vrienden of een terrasje pakt met familie; het wordt sowieso een geslaagde dag. Uiteraard hoort lekker eten ook bij een leuk uitje. Voor lunch en diner is Breton, een restaurant in Den Bosch dat gevestigd is aan de Korte Putstraat, een echte aanrader. Hier geniet je van heerlijke gerechten en een gezellige sfeer. Kortom: hier beleef je Noord-Brabant op zijn best!

Kies van een veelzijdige menukaart

Breton heeft een uitgebreide menukaart met verschillende vlees- vis en vegetarische gerechten. Hierdoor is er voor iedereen een gerecht te vinden dat hem of haar bevalt. Bestel bijvoorbeeld:

  • De escargots
  • De noedelsalade
  • De Bretonburger
  • De rundercarpaccio
  • De sashimi van zalm

Dit is maar een kleine selectie uit de mogelijkheden. Bovendien serveert Breton ook verschillende nagerechten zoals sorbetijs, kaneelijs, Crème brûlée en een kaasplateau. Er is dus genoeg om van te smullen!

Ook catering behoort tot de mogelijkheden

De heerlijke gerechten kun je natuurlijk proeven in het restaurant aan de Korte Putstraat in Den Bosch, maar ook catering op locatie is mogelijk. Organiseer je een feest en wil je jouw gasteren verwennen met lekker eten? Dan is de foodtruck van Breton echt iets voor jou! Met deze truck brengen de enthousiaste medewerkers de bekende gerechten tot op de feestlocatie. Uiteraard is kun je in overleg het menu aanpassen. Zo genieten jij en je gasten zeker van verrukkelijke hapjes.

Reserveer en je bent verzekerd van een tafel

Als je graag in Den Bosch wilt eten en je jouw zinnen gezet hebt op dit restaurant aan de Korte Putstraat, is het slim om hier te reserveren. Dit kan telefonisch of eenvoudig via de website van Breton. Zo weet je zeker dat op de gewenste dag en tijd er een tafel vrij is voor jou en je hele gezelschap.

https://www.brasserijbreton.nl/wp/