Liberty printairmaxzijn
Image default
Eten en drinken

Heerlijke gerechten laten bezorgen in Amsterdam

Catering regelen in Amsterdam

Deze prachtige stad kent altijd wat te doen. Zo zijn er in Amsterdam talloze evenementen en een gezellige uitgaanscentrum die u op uw vrije dagen kunt bezoeken. Geïnteresseerd in meer info over wat u er kunt doen in Amsterdam? Volg dan deze link. Met zoveel leuks te doen, is het dan ook niet vreemd dat veel particulieren en bedrijven op zoek zijn naar een online maaltijdbereider, die weet wat hij doet. Het maakt niet uit of u een bedrijfsevent organiseert of een prive feestje geeft. Voor de beste gerechten uit Amsterdam komt u bij Cateraar Happie Delivery. Maaltijden laten bezorgen voor jouw feestje of voor een zakelijke bijeenkomst, babyshower of zakelijke event doet iedereen via Cateraar Happie Delivery. Met onze webwinkel heeft u uw catering in Amsterdam in een handomdraai besteld. Maar wat voor gerechten heeft Happie Delivery Catering allemaal in Amsterdam? U kunt bij ons terecht voor geweldige lunches, de meest unieke hapjes, de meest smakelijke avondmaaltijden en zelfs de de lekkerste BBQ-pakketten, waarbij u een BBQ meester u alles uit handen laat nemen. Van het aansteken van de BBQ tot het echte BBQ werk en uiteindelijk weer tot het opruimen. Zelfs  de afwas wordt geregeld. Dat is toch als muziek in de oren?


 

Welke type catering wordt er allemaal geleverd in Amsterdam?

  Er zijn erg veel opties bij Happie . Zo heeft u keuze uit de volgende type gerechten

Lunch bestellen of toch een high tea, buffet of BBQ?

De verste middag maaltijden laat je regelen Happie catering in Amsterdam. Voor een ieder zit er wel wat tussen|is er iets te vinden in ons assortiment|is er iets te vinden in onze webwinkel. Onze lunchpakketten bestaan uit verschillende soorten broodjes, knapperige salades, warme broodjes, of zelfs diverse powerbars. U kunt uw lunchpakketten individueel laten verpakken. Zelfs als u uw lunchpakketten op meerdere plaatsen wilt laten leveren, dan is dat een optie.Happie maakt alleen gebruik van biologische verpakking. Zo doen wij ook ons best voor een fijnere wereld.  Heeft u uw zinnen gezet op iets authentiekers dan een normale lunch, dan kunt u gaan voor een High Tea. Diverse pakketten bommetje vol met zalige hartige en zoete gerechtjes. Bijvoorbeeld brownies, scones en uitgebreide broodjes met humus. Te laten bezorgen voor grote groepen of kleine samenkomsten. Hebben uw gasten dieetwensen? Wij houden er absoluut rekening mee! Lactosevrij, glutenvrij of halal, het is compleet geen issue.  Buffetten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende buffetten van Amsterdam ,durven wij wel te zeggen. De keuze online is reuze. U vindt van Spaanse menu’s tot saladebuffetten! Ook kunt u uw catering helemaal op maat bij ons regelen. Zo bepaalt u helemaal zelf welk menu wij op uw bijeenkomst leveren. Ook zin in een zonnig feestje, buiten in de tuin? Zie dan onze BBQ Catering! Dat kunnen wij helemaal voor u regelen. Of u nu kiest voor alleen het barbecue-pakket, of dat u ook een BBQ-Kok wilt boeken. Niets is ons te gek!Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen.De BBQ’s worden geleverd in geheel Holland.

Borrelhapjes en tapas

Zalige en unieke borrelhapjes bestellen doet heel Amsterdam in de online winkel van Happie. Met onze brede keuze zorgen wij dat een ieder z’n favoriete borrelhapjes vindt. Van spare-ribs tot vega hapjes en van albondigas tot fruit spiesjes. Wij hebben het allemaalDe fingerood worden bezorgd in elke provincie van Nederland Ook fan van deze echte Spaanse lekkernijen? Zie dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit vele pakketten vindt u ten alle tijden het tapasmenu dat perfect past bij uw bijeenkomst.