Liberty printairmaxzijn
Image default
Eten en drinken

Vis in blik is net zo gezond als verse vis

Dat vis gezond is, is over het algemeen wel bekend. Vis bevat belangrijke voedingsstoffen zoals omega 3, calcium en de vitamines A, B12 en D. Omega 3 is belangrijk voor hart en bloedvaten. Als u tweemaal per week vis eet, verkleint u het risico op hart- en vaatziekten. U hoeft echter niet per se altijd verse vis te eten. Vis in blik is namelijk net zo gezond als verse vis. Na de vangst wordt de vis binnen 24 uur ingeblikt, waardoor de smaak en de voedingsstoffen goed behouden blijven. Met vis in blik zet u dus snel en gemakkelijk een lekkere en gezonde maaltijd op tafel. Twee keer in de week vis eten, is zo heel gemakkelijk.

Eindeloos variëren met vis in blik

Deepblue is al tientallen jaren een heel bekend merk voor vis in blik. Het merk levert hoge kwaliteit en heeft een uitgebreid assortiment met verschillende vissoorten. Denk aan zalm, tonijn en kabeljauw, maar ook aan makreel, ansjovis en sardines. Zelfs mosselen en inktvis horen tot het assortiment van deze visexpert! Zo kunt u eindeloos variëren met visgerechten en zet u steeds weer iets smakelijks en verrassends op tafel. Gezond eten gaat zo nooit vervelen.

Verantwoorde vis voor een betere wereld

Deepblue heeft verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. Het merk zorgt dan ook voor goede werkomstandigheden en doet niet mee aan illegale visserij. Daarnaast wordt er ook geïnvesteerd in duurzaamheid. Dit is terug te zien aan de verschillende logo’s die op de verpakkingen staan. Diverse soorten vis in blik dragen bijvoorbeeld het MSC-certificaat. Dit laat zien dan Deepblue visbestanden duurzaam beheert en zo min mogelijk schade toebrengt aan het leven in zee. Daarnaast is de tonijn ook fairtrade, wat inhoudt dat het merk bijdraagt aan eerlijke handel. Door vis in blik van dit merk te kopen, draagt u dus bij aan een betere wereld. Dat wilt u toch ook?

https://deepblue.nu/