Liberty printairmaxzijn
Image default
Eten en drinken

Dit restaurant met hotel is de ideale uitvalsbasis voor een weekend weg

Wil je een weekendje weg in het prachtige Uden en zoek je hiervoor een restaurant met hotel? Kies dan voor Jambon! Het hotel ligt aan het Lieve Vrouwenplein, vanuit waar je veel winkels, bezienswaardigheden en andere activiteiten eenvoudig bereikt. Na je avonturen kun je in het restaurant terecht voor een heerlijk diner. De menukaart is uitgebreid, dus er zit zeker iets naar jouw smaak tussen. Daarnaast hoef je je nergens zorgen over te maken en kun je rustig een drankje bij het eten nemen, of erna. Je kunt immers in het hotel heerlijk overnachten. Dat alles maakt dit restaurant met hotel de ideale uitvalsbasis voor een weekendje weg.

Ook voor zaalverhuur kun je bij deze locatie in Uden uitstekend terecht

Jambon is overigens veel meer dan alleen een restaurant met hotel. Je kunt bij dit bedrijf in Uden bijvoorbeeld ook terecht voor zaalverhuur. Ideaal wanneer je iets te vieren hebt en een groot gezelschap wilt uitnodigen. De grootste zaal biedt ruimte voor tot wel 130 man, dus je kunt je gezelschap hier zeker in kwijt. Ben je met een kleinere groep? Dan wil je natuurlijk niet een megazaal, want dat voelt niet zo sfeervol. Gelukkig heeft Jambon een private dining room met een intieme sfeer waar je dus perfect terecht kunt als je een gelegenheid voor zaalverhuur zoekt in Uden voor een kleiner gezelschap.

Ontdek de mogelijkheden

Of je nu naar Jambon gaat omdat je een weekend weg wilt in een hotel met restaurant of omdat je op zoek bent naar een plek voor zaalverhuur in Uden; je wordt altijd zo veel mogelijk ontzorgt. Als je bij hen jouw feest viert, wordt alles tot in de puntjes geregeld, waardoor jij als organisator ook echt kunt genieten van je feest. Je hoeft je immers nergens meer druk om te maken. Kies je voor een overnachting en diner in het restaurant, dan geniet je van heerlijk eten en een hotelkamer die van alle gemakken voorzien is. Wil je meer weten over de mogelijkheden en verschillende arrangementen? Neem dan contact op met de vriendelijke medewerkers.

Gerelateerde artikelen

Geniet van heerlijk eten bij dit restaurant aan de Korte Putstraat in Den Bosch

Ontdek de beste online winkel om wijnflessen te kopen

Gedroogde peulvruchten zijn gezond en lang houdbaar