Liberty printairmaxzijn
Image default
Bedrijven

Pentest voor bedrijven

Handige pentest of penetratietest voor bedrijven. De pentest speelt een belangrijke rol wanneer u een software voor uw bedrijf wilt laten inzetten. Het eerste waar u opzoek naar gaat bij de pentest is de veiligheid van de webapplicatie, website, mobiele applicatie en de koppelingen, omdat de zwakheden schade kunnen aanrichten aan de beveiliging van online software programma´s. De schade die aangericht wordt zijn data verlies, waarmee financiële kosten die hiermee gepaard gaan en klanten verlies.

Verschillende soorten en standaard pentesten en de kosten hiervan

Er wordt een onderscheid gemaakt tussen de white box , grey box en black box.

White box – het geven van informatie en er wordt gericht opzoek gegaan naar kwetsbaarheden

Grey box – opzoek gaan naar kwetsbaarheden, zonder dat er informatie is vrij gegeven

Black box / opzoek naar zwakheden door middel van openbronnenU kunt altijd informeren welke pentest het beste bij uw bedrijf past. We plannen een intake gesprek met u in welke geheel gratis en vrijblijvend is en van daaruit bekijken we de eisen en de doelstelling. Wij brengen advies aan u uit en geven meteen aan wat de kosten voor de pentest van uw bedrijf zullen zijn.

Contact en informatie over de pentest

Voor de pentest wordt er gewerkt met de hoogste internationale standaarden en er wordt gebruik gemaakt van een hoge kwaliteit software. Nadat wij de zwakheden in uw software gevonden hebben, krijgt u van ons een uitgebreid verlag, die voorzien zijn van duidelijke en complete rapporten en brengen direct advies aan u uit hoe deze kwetsbaarheden opgelost kunnen worden. U kunt ons altijd contacten als u meer informatie wenst over de pentest. We zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar. Maak vandaag nog contact met ons voor een pentest en we brengen voor u alle zwakheden in kaart.