Liberty printairmaxzijn
Image default
Vakantie

Een luxe hotel in Sluis

Wilt u graag Sluis bezoeken en er overnachten in een hotel? Dan is Rivers Hotel & Restaurant zeker een aanrader! Dit hotel is gevestigd in Sluis en u heeft er een prachtig uitzicht op het water. U kunt kiezen uit twee verschillende soorten luxe kamers, die van alle gemakken voorzien zijn. Kiest u voor de Comfort Deluxe Kamer of toch voor de Suite Deluxe/Appartement? Welke kamer uw voorkeur ook heeft; bij dit hotel overnacht u zeker in stijl en is het optimaal genieten.

Twee verschillende luxe kamers om uit te kiezen

Bij Rivers Hotel & Restaurant kunt u uit twee type kamers kiezen. Gaat u voor een Comfort Deluxe Kamer of een Suite Deluxe/Appartement? Beide type kamers zijn luxe, maar het appartement is iets groter en heeft meer faciliteiten. Het gaat dan bijvoorbeeld om een keuken met koelkast en vaatwasmachine.

Geniet ven heerlijk eten en drinken

In dit hotel in Sluis geniet u ook zeker van heerlijk eten en drinken. De uitgebreide menukaart bevat voor iedereen, jong en oud, iets lekkers. Bij welk voor-, hoofd- of nagerecht loopt het water u al in de mond? Bovendien kunt u in dit hotel ook plaatsnemen op het terras, dat eventueel verwarmd kan worden. Ideaal in het najaar of op frisse zomeravonden. Zo geniet u altijd comfortabel van uw drankje.

Reserveer en geniet binnenkort van een welverdiende vakantie

Om er zeker van te zijn dat u een kamer heeft in dit prachtige hotel in Sluis, reserveert u eenvoudig een kamer. Bekijk zeker eens de website van dit hotel met restaurant. Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft en kunt u eenvoudig online reserveren. Reserveer vandaag nog en u bent verzekerd van een heerlijke welverdiende vakantie in het prachtige Zeeuwse Sluis. Kom hier tot rust en geniet van al het moois om u heen. Dat wordt genieten!

https://rivers.nl/