Liberty printairmaxzijn
Image default
Eten en drinken

Lekker lunchen of dineren in een gezellig restaurant nabij Alblasserdam

Zoekt u een leuk, goed en gezellig restaurant in de buurt van Alblasserdam om te lunchen of te dineren? Kom dan naar à la carte-restaurant De Krom en laat u verrassen door de uitgebreide menukaart. Het restaurant ligt heel mooi aan het schilderachtige riviertje de Alblas en ook het pand zelf heeft een prachtige uitstraling. De Krom begon al in 1861 als café. Ruim anderhalve eeuw en een rijke horeca historie later, is De Krom een moderne, sfeervolle brasserie waar het bijzonder goed toeven is. U kunt van heerlijke gerechten genieten in de brasserie maar ook op ons mooie en ruime terras.

Lekker lunchen

Bij restaurant De Krom bij Alblasserdam bieden ze u een uitgebreide lunchkaart aan. Geniet van een smaakvol broodje, een salade of van uitstekend fingerfood voor wie minder uitgebreid gevarieerd wil eten. Uiteraard kunt u dit ook delen. Dit restaurant is een uitstekend adres voor als u intiem samen wilt lunchen met uw partner, gezellig uw moeder mee uit eten wil nemen of lekker wilt bijkletsen met vriendinnen. De chef-kok maakt veel gebruik van seizoensproducten en ook voor vegetariërs valt er genoeg te kiezen. Er wordt aan iedereen gedacht!

Een heerlijk diner

Wilt u samen of met een groep komen dineren? Ook dan kunt u bij restaurant De Krom vlakbij Alblasserdam uitstekend terecht. In het smaakvol ingerichte restaurant voelt u zich snel op uw gemak. Het uiterst professionele en gastvrije team zorgt ervoor dat het u aan niks zal ontbreken. Restaurant De Krom is een à la carte-restaurant met veel seizoensproducten op de menukaart maar voor groepen bieden ze tevens menu’s aan. Neem contact op per telefoon of per e-mail voor meer informatie.

Eenvoudig online reserveren

Via de website kunt u gemakkelijk en snel online reserveren voor uw lunch of diner. Wil u liever persoonlijk te woord gestaan worden? U kunt uiteraard ook bellen en u wordt altijd vriendelijk geholpen.